BOKA BABYSIM PÅ HARJAGERSBADET MED START VECKA 11
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Nereus
Simning
Babysim på Harjagersbadet

Från mitten av vårterminen erbjuder vi babysim på Harjagersbadet. 

 

I babysim badar föräldern tillsammans med sitt barn, ni får en trevlig stund att umgås och komma närmre varandra. Genom olika sånger och övningar påbörjas vattenvanan, vi introducerar glädje i vattnet och utforskar de första simrörelserna i barnets egen takt. Babysimmet leds av utbildade instruktörer. 
 
För att kunna börja på babysim måste barnet ha fyllt 3 månader vid terminsstart, ha läkt navelsträng och väga minst 4 kg. 
 
3-7 mån nybörjare
Genom sång och rörelse vänjer vi oss vid den nya miljön i simhallen, vi lär ut grundgreppen i mag- och ryggläge, och under kursens gång får barnen göra sina första dopp med vägledning av instruktören. Lektionerna är max 20 minuter långa. 
 
3-7 mån fortsättning
Här fortsätter vi med och utvecklar övningarna från nybörjarkursen. Känner sig barnet bekvämt med doppet kan vi nu ge mer frihet under vattnet, självklart med hänsyn till vad det enskilda barnet är redo för. Lektionerna är max 30 minuter långa. 
 
7-12 mån
Den här kursen vänder sig både till nybörjare och er som har gått i babysim tidigare. I den här åldern utvecklas motoriken snabbt, vilket innebär att vi även kan utveckla övningarna med utgångsläge i barnets kroppskontroll. Lektionerna är max 30 minuter långa. 
 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen