BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Nereus
Simning
Om Simklubben Nereus

Simklubben Nereus bildades 2022 och kommer från och med hösten 2023 bedriva simskola, tävlingsverksamhet samt montionsverksamhet för ungdomar och vuxna på Harjagersbadet i Kävlinge. SK Nereus bildades genom en sammanslagning av Simklubben Lödde som höll till på Tolvåkersbadet samt Simsällskapet Iden som höll till på Vikenbadet. 

Från SK Lödde, som bildades 1976 och SS iden, som bildades 1979, tar vi med oss decenier av erfarenhet och framgång. Respektive simskolor har alltid varit väldigt uppskattade och bildat en gro-grund till vår tävlingsverksamhet. För de som inte vill tävla erbjuds även mer motionsinriktad simning. 

 

Simlinjen ligger till grund för vår verksamhet, för så väl simskola som tävlingsverksamhet. Vi håller till på nya och moderna Harjagersbadet i Kävlinge.

 

Alla våra tränare är avlönade på tim-, del-, eller heltid.

 

Vår värdegrund

Medlemmar och tränare har varit delaktiga i ett omfattande värdegrundsarbete och tillsammans har vi hittat våra vägledare:

  • Glädje & Gemenskap,
  • Simkunnighet & Utveckling
  • Respekt i vatten och på land

Tränarna i klubben får kontinuerlig utbildning och vägledning kring vår värdegrund. 

 

Om namnet Nereus

Medlemmarna i de båda klubbarna SS Iden och SK Lödde har genom förslag och omröstning varit med och valt namnet på den nya klubben. Nereus är en grekisk havsgud känd för visdom och förmåga att ändra sin form.

 

 

Ni hittar oss på 

Harjagersbadet

Framtidsgatan 15
244 31 Kävlinge